Organizarea nuntii

Organizarea nuntii

  images_1_01Pregatirea unui astfel de eveniment de o asemenea importanta presupune foarte multa munca si contractarea unor firme  din multe domenii. Decoratiuni de nunta, invitatii de nunta, verighete, accesorii de nunta, sonorizare, muzicanti, bijutieri, DJ-i pentru nunti, formatii pentru nunti, maestrii de ceremonii, fotografi si cameramani, specialisti infrumusete/servicii de infrumusetare, organizatori de evenimente,  preoti, cofetari, stilisti, bucatari, croitori, agentii de turism, acte, analizele medicale obligatorii, etc.

  Unicul mod de a reusi fara a avea prea multa bataie de cap presupune o buna capacitatea de organizare a timpului si am resurselor. Un plan bun al nuntii intocmit te ajuta sa organizezi eficient, sa planifici foarte bine si sa iti amintesti totul pentru ca la final nunta ta sa fie un adevarat succes.

  Un plan de organizare a nunti va este foarte util si trebuie facut cu cel putin un an inainte de evnimentul propriu zis pentru a avea timp de pregatire.

Cateva sfaturi:

  • Invatati din experientele altora. Pentru a fi sigur de reusita, acceptati cu ceva timp inainte, daca este posibil, invitatia la o alta nunta. Bifati momentele placute si neplacute din evenimentul la care ati fost implicat.
  • Pastrati o legatura stransa cu organizatorii nuntii dumneavoastra si ascultati sfaturile lor. E normal sa nu aveti experienta – si a invata de la altii este o metoda extrem de buna.