Pas cu pas catre nunta ta

Pas cu pas catre nunta ta

 images_03Atunci când iei decizia să te căsătoreşti este foarte important să nu te stresezi în legătură cu Marea Zi. Pentru ca nunta să fie un moment liniştit, marcat de romantism, trebuie sa urmezi cu grija urmatorii pasi:

 1. Prima provocare este sa gasesti restaurantul ideal. In cautarea lui, trebuie sa tii cont de numarul de persoane ce vin la nunta ta. Incearca ca impreuna cu viitorul sot sa intocmesti o lista cat mai precisa din punct de vedere numeric. E de preferat ca dupa ati stabilit numarul invitatilor, comunica restaurantului cu 6-10 meniuri in plus, ca sa nu ai surprize… insa nu uita ca fiecare meniu se plateste. De asemenea, foarte important de aflat este daca bautura va fi inclusa in meniu sau daca va puteti aduce voi bauturile preferate din alta parte. Nu uita sa intrebi conducerea restauratului despre onorariul chelnerilor.

 2. Alege biserica la care vrei sa faceti nunta si gaseste-ti timp pentru a vorbi cu preotul cat mai devreme. Intreaba despre detalii precum durata slujbei, cati preoti asista la ceremonie, daca exista cor si, la final, costul serviciului. Stabileste o ora cat mai apropiata de ora cand mergeti la restaurant.

 3. Acum ca stii data, locatia restaurantului si biserica unde se tine cununia religioasa este timpul sa alegi invitatiile si sa le distribui. Cu cat cei dragi stiu din timp, cu atat le vei oferi sansa sa vina la nunta ta. Nu uita sa le ceri confirmarea prezentei. Este necesar pentru estima corect numarul de persoane prezente la nunta.

 musicatwedding1296202866_83_400

 4. Nu uita de interpretii pe care ii vei alege care-ti va canta. Ai grija ca restaurantul sa aiba spatiu pentru interpreti si ca acestia din urma sa detina tot "arsenalul" tehnic de care are nevoie. De asemenea, nu uita de dansul mirilor - pe ce melodie vrei sa dansati?