Interpreti Nunta Braila

Formatie nunta Braila

Interpreti Nunta Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Braila: Formatie nunta Braila.

Formatie nunta Braila va ofera un program special pentru nunti,botezuri,prezentari, mese festive si alte evenimente private din viata dumneavoastra.Daca vrei Formatie pentru nunta cred ca nu mai trebuie sa cauti ca ai gasit ceea ce cautai suntem alegerea potrivita pentru tine suna si o sa auzi ceea ce-ti doresti si anume formatie pentru nunta la un pret foarte bun.

    Invitatii dumneavoastra cu siguranta vor aprecia ca ai ales o formatie cu un repertoriu divers, care stie sa multumeasca mai multe generatii. Suntem siguri ca ati cautat numeroase formatii pentru nunti din Braila si ne bucuram ca ne luati si pe noi in considerare. Speram sa nu dezamagim, asa cum nu am facut-o nici pana acum la alte petreceri.

    Pentru a da o nota de eleganta evenimentului dumneavoastra, la inceputul petrecerii putem crea un moment special de muzica cafe concert care va surprinde in mod placut invitatii, urmand ca pe tot timpul petrecerii sa abordam cat mai multe genuri muzicale nelipsind muzica populara, muzica usoara care anima petrecerea.

    Pe parcursul pauzelor asiguram suport muzical.

    De fiecare data reusim sa captam atentia publicului prin calitatea show-lui, instalatia de sonorizare performanta, orga de ultima generatie,masina de fum, masina de baloane, schela de lumini si nu in ultimul rand prezenta noastra impecabila,  cea ce definesc un show de zile mari. Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate in toate proiectele in care suntem implicati.

    Este nunta ta, este ziua ta. Hai sa traim impreuna momente de deosebita cu  o muzica de calitate.

    Orice eveniment (nunta, botez,onomastici,receptii, petrecere de firma) poate deveni special si de neuitat in compania noastra.In speranta realizarii unei imagini reale si adecvate despre formatia noastra, materialele de pe acest site va stau la dispozitie pentru a implini alegerea perfecta. Ele prezinta profesionalismul, talentul si daruirea acestei formatii, ce va ofera muzica de calitate pentru evenimentul dumneavoastra.

    Ne putem deplasa oriunde si oricand pentru a fi alaturi de dumneavoastra in organizarea unui eveniment de neuitat.

    Participam la evenimente organizate in: Braila, Bucuresti, Slobozia, Galati, Ianca, Focsani, Pitesti, Ploiesti,  Calarasi,Buzau, Ramnicu Sarat, Constanta, Tulcea, Vaslui, Bacau, Barlad, in orice oras din Romania cat si in Italia, Spania.

 

Servicii

    Formatia din Braila va ofera program special pentru nunti, botezuri, mese festive si alte evenimente din viata dumneavoastra cu formatie live sau Dj.

    Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere, formatia vocal-instrumentala va poate crea atmosfera pe care v-o doriti.

    Formatia va ofera clipe de neuitat cu melodii de petrecere si voie buna pentru toate varstele: folclor, muzica de petrecere, muzica usoara, valsuri, tangouri, cafe concert, muzica ambientala.

    Noi va putem pune la dispozitie schela de lumini, masina de fum si masina de baloane.

 

Parteneri

Pentru cine este interesat colaboram cu : - ursitoare pentru botez

                                                                            - trupe de dansatori 

                                                                            - iluzionism

                                                                            - cameramani profesionisti 

                                                                            - sedinte foto cu aparate de ultima generatie

Oferte speciale

Pentru nuntile,botezurile sau diferite evenimete etc. care au loc Duminica pe tot cursul anului avem reducere 15%