Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 1

VizZy & Orchestra Olimp

Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 1: VizZy & Orchestra Olimp.

VizZy & Orchestra Olimp


Este o formatie cu traditie in muzica usoara,populara si de petrecere pentru nunti,botezuri si diferite alte evenimente speciale din viata dumneavoastra . In fiecare an12669394_506633379515276_406694526_o_400 participam la nenumarate astfel de evenimente, aceasta fiind garantia pe care o oferim potentialilor nostri clienti.Programul nostru muzical este LIVE 100%.

Nunta la romani este plina de traditii si obiceiuri,dar cel mai important lucru la o nunta este muzica ."Orchestra OLIMP" va ofera o muzica deosebita pentru un eveniment special! Noi va oferim cea mai buna muzica de nunta: muzica populara, muzica de petrecere, muzica lautareasca, muzica usoara, cafe, concert, tangouri, valsuri, muzica usoara internationala, rock&roll, latino, manele, etc. Alaturi de noi veti avea o nunta perfecta, dar si o nunta speciala.

Pentru informatii suplimentare despre Orchestra OLIMP contactati-ne la numarul de telefon 0766.350.566 (Vizzy)

De fiecare data am reusit sa captam atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului,prezenta impecabila,virtuozitatea artistilor instrumentisti si prin diversitatea muzicala oferita de Orchestra OLIMP. Cantam la petreceri private si alte tipuri de evenimente, punand la dispozitia dumneavoastra un repertoriu variat de unde puteti alege melodii pe care oricand le ascultati cu placere la o nunta,petrecere privata sau botez. Interpretarea este live fiind asigurata pe toata perioada evenimentului.

 

ALATURI DE NOI PETRECEREA DUMNEAVOASTRA VA CAPATA UN PLUS DE RAFINAMENT SI ELEGANTA ! 

 

Servicii

   Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  • nunta;
  • botez;
  • petreceri private;
  • aniversari;
  • orice tip de evenimente, etc.