Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 2

Formatie muzica nunta Sector 2

Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 2: Formatie muzica nunta Sector 2.

Muzica evenimentului vostru, fie el nunta, botez, bal, petrecere privata sau corporate, conferintã, lansare, festivitate, aniversare sau cocktail!ambianta plãcutã, discretia si voia buna ne caracterizeaza!
  In colaborare cu solisti vocali de renume si cu trupe de dans profesioniste, Formatia Lucianband va ofera clipe de neuitat, prin programe alese si adaptate fiecarei ocazii.
  Formatia Lucianband este o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Pentru ca isi respecta foarte mult publicul, Lucianband a reunit cei mai buni instrumentisti si solisti, cu o experienta impresionanta.   Formatia acopera un repertoriu diversificat: Cafe-concert, Jazz, , Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere!Fara manele!
  In functie de complexitatea evenimentului pe care il pregatiti, pentru un show mai amplu, formatiei i se pot alatura unul sau chiar toti colaboratorii sai!