Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 3

Petrica Ciobanu - Interpret Muzica Populara-Petrecere

Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Bucuresti-Sector 3: Petrica Ciobanu - Interpret Muzica Populara-Petrecere.

  Petrica Ciobanu este un reprezentant de seama a melosului popular teleormanean. Tanar, talentat, ambitios, cu un timbru vocal minunat, Petrica Ciobanu si-a construit in timp, cu rabdare, propria personalitate artistica. Drumul nu a fost usor, munca a fost continua si poate nu intotdeauna urmata de satisfactii.
  Petrica Ciobanu a fost mereu indragostit de cantecul popular, cu dorinta de a convinge ca muzica traditionala romanesca este darul cel mai de pret al nostru, al romanilor.
  Petrica Ciobanu s-a nascut in orasul Videle din Jud. Teleorman, pe 26 Septembrie 1975. Provine dintr-o familie de oameni simpli din satul Parisesti, orasul Videle -Teleorman. Petrica mai are trei frati. Parintii lui au iubit dintotdeauna muzica populara, insa Petrica a mostenit darul de a canta de la mama lui, care la randul ei a cantat candva, pe cand era ea tinerea.

  Petrica Ciobanu a avut inclinatii artistice inca din copilarie, la varsta de 8 ani castigand Premiul I.
  Debutul sau pe scenele festivalurilor de folclor din tara ia adus premii importante, precum:

  • Diploma de Participare la Festivalul Folcloric "Serbarile Recoltei" de la Fetesti – Ialomita
  • Diploma de Participare la Festivalul National Costesti – Arges
  • Premiul Special “Alexandru Dachin” la Festivalul National "Pe deal pe Teleormanel" – Turnu Magurele
  • Premiul I la Festivalul Folcloric "Ion Albesteanu" de la Slobozia

  Petrica Ciobanu a Absolvit Scoala Populara de Arta – Bucuresti, clasa Doamnei Prof. Ana Piuaru si a D-lui Corepetitor Puiu Pascu, a colaborat cu Casa de Cultura a M.A.I., "Ansamblul Vlasceanca" din Videle-Teleorman, este casatorit si locuieste in Bucuresti impreuna cu sotia si fetita.

       

Servicii

DISCOGRAFIE:

  • Petrica Ciobanu lanseaza in 2008, primul sau album cu piese autentice din zona Teleorman alaturi de o buna colega de scena Simona Cetateanu din Dolj, album intitulat "DIN DOLJ IN TELEORMAN", realizat de Oltenia Star Music Production.
  • Petrica Ciobanu impreuna cu Florin Racoci formeaza trupa DOR VLASCEAN si lanseaza in august 2010 la Electrecord CD-ul cu muzica Etno intitulat "TIMPULE, OPRESTE-TE !"
  • A fost invitat in emisiuni la Favorit TV, Etno TV, Tele U Craiova, TVR 2, TVRM, TV Muntenia, Columna TV, Kanal D si multe altele.

Galerie foto