Interpreti Nunta Drobeta Turnu Severin

Formatie muzica nunta Drobeta

Interpreti Nunta Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Drobeta Turnu Severin: Formatie muzica nunta Drobeta.

  Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita. Cristi Manolea este un solist cu traditie in muzica usoara, populara si de petrecere pentru toate evenimentele si toate gusturile. Pe parcursul anilor de activitate a sustinut multe recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, botezuri, cocktailuri, petreceri private, onomastici.

 Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

 Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta la diferite ocazii cum ar fi:

  • nunta;
  • botez;
  • petreceri private;
  • aniversari;
  • orice tip de evenimente, etc