Interpreti Nunta Iasi

Formatie muzica nunta Iasi

Interpreti Nunta Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Iasi: Formatie muzica nunta Iasi.

Formatie muzicala formata din muzicieni de top, castigatori a mai multor festivaluri romanesti si internationale, care si-au propus sa aduca muzica de pe scenele de spectacol, la evenimentele importante ale oamenilor obisnuiti.
  Pelanga cei cinci componenti de baza ai trupei, avem foarte multi colaboratori, instrumentisti la diverse instrumente cum ar fi: nai, tobe, percutie, chitara, tambal etc., sau solisti, mai mult sau mai putini consacrati, ce pot veni alaturi de noi la orice nunta sau eveniment privat. Cu siguranta gasim formula care se potriveste cel mai bine evenimentului dumneavoastra.
  In cazul muzicii populare si etno, folosim in asa fel instrumentele incat muzica sa se auda cat mai autentic posibil. In acest sens, pelanga trompeta, saxofon, vioara, folosim si toba de fanfara ce da o culoare aparte programelor de folclor. Muzica populara are un rol foarte important atunci cand suntem la o nunta. Oricat de selecta este nunta, muzica populara se afla la loc de cinste.
  Band-ul nostru si-a creeat si mai multe programe interactive cu publicul. In cadrul acestor programe, trupa si publicul participa activ la realizarea show-ului.