Interpreti Nunta Pitesti

Formatie muzica nunta Pitesti

Interpreti Nunta Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Pitesti: Formatie muzica nunta Pitesti.

  
 Nunta este un moment unic in viata fiecaruia, iar noi acordam importanta cuvenita acestui eveniment astfel incat nunta ta sa ramana o amintire nepreţuită.

 Muzica buna cu un sunet de calitate si show, poate da evenimentului tau amploarea si reactia publicului pe masura.
    Fie ca este vorba de nunţi, lansari produse, lansari firme, cocktail-uri, targuri, cursuri, petreceri de Craciun sau de Paste, petreceri aniversare, petreceri tematice sau orice alte evenimente formatia MODERN vă stă la dispoziţie cu un deosebit program artistic.
    Cu noi puteţi fi siguri că muzica pentru nunta dumneavoastră va transforma această zi specială într-un eveniment de neuitat, atât pentru dumneavoastră cât şi pentru invitaţi.
    De-a lungul vremii, Formaţia ,,MODERN" şi-a insuşit un repertoriu vast, pentru a veni în întampinarea tuturor cerinţelor şi exigenţelor organizării evenimentelor festive. Repertoriul curent cuprinde:

 • muzica populara din mai multe zone ale tarii,
 • melodii traditionale de nuntă,
 • muzica usoara romaneasca
 • cafe-concert,
 • tango-uri,
 • valsuri si multe altele ...

   Pe masura cerintelor lista se mareste (manele, etc.)
   De fiecare data am reuşit să captăm atenţia publicului prin calitatea deosebită a show-ului, prezenţa impecabilă, virtuozitatea artistilor si prin diversitatea muzicală oferită cu trei solisti de exceptie.

 • MIHAELA CHIRITESCU -solistă;
 • MARIUS ANDREI -acordeon si solist vocal;
 • GICA POIENARIU -clape si voce;
 • COSMIN CRETU -vioara;
 • VALENTIN POIENARIU -solist muzica usoara.

 Solista - Mihaela Chiritescu!

    Absolventa a Liceului de muzica Dinu Lipatti Bucuresti si facultatea de Muzica Bucuresti, sectiile canto si pedagogie muzicala.

    A fost colaborator a casei de cultura a M.A.I Bucuresti.

    In prezent profesor de canto in cadrul scolii Populare de Arte si Meserii Pitesti si la Casa de cultura Adriana Trandafir BASCOV. si solist vocal in Ansamblul Doina Bascovului!

Gica Poienariu!

     "Sunt un muzicant simplu dintr-un sat de munte si scopul meu e sa-mi fac cat mai multi prieteni .Plus va fi o pagaina unde sper ca voi putea sa mai prezint cate ceva din activitatea mea sau sa-mi astern gandurile.Sper ca veti contribui si voi cu comentariile voastre si nu o sa ma iertati daca simtiti nevoia sa faceti vreo critica. Cu prietenie, GICA!"

    Sunetele sunt cât mai apropiate de cele naturale. Detinem sonorizare si instrumente profesionale de ultima ora (DYNACORD PM 1000-3 CU RCF A710(1500W), SHURE, KORG Pa 3 (clapa orchestra), etc.

   Succesul nu este o notiune abstracta, ci una concreta iar la noi se defineste prin munca, corectitudine, onestitate, promptitudine, loialitate si iar multa munca.
   Experienta intr-un anumit domeniu contureaza succesul.
   Experienta ne ajuta sa depasim obstacolele ce se ivesc mereu, ne ajuta sa ne perfectionam deoarece numai in timp poti invata unde gresesti si cum sa eviti anumite situatii neplacute in viitor.
   Cheia succesului nu ne-o poate da nimeni fiindca astfel, probabil cu totii ne-am bate pentru ea.
   Lasati-ne pe noi sa va ajutam si impreuna vom putea deschide portile unui nou inceput.
   Am acompaniat diverşi solişti recunoscuţi ai muzicii populare şi uşoare româneşti.