Interpreti Nunta Rovinari

Formatie muzica nunta Tg Jiu

Interpreti Nunta Rovinari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Rovinari: Formatie muzica nunta Tg Jiu.

  Fie ca organizati propria nunta, botez, cununie, spectacol, sau fie ca vreti sa faceti o surpriza placuta apropiatilor, copiilor, prietenilor sau organizati spectacole, vreti ca evenimentul sau surpriza dumneavoastra sa fie pe placul tutror si de maxima calitate.

  Eu, Reli Gherghescu va garantez ca pot oferi momente memorabile, voie buna si cultura publicului dumneavoastra prin cantul, versul, si portul popular autentic pe care le voi aduce cu respect si entuziasm in cadrul evenimentului.

  Cu o voce caldă care îţi merge la suflet, înzestrată cu talent şi har, Interpreta Reli Gherghescu, a cărei voce încântă auzul, a demonstrat prin cântecele sale că tinereţea şi dragostea pentru folclor sunt principalele ingrediente necesare în reţeta succesului. La toate acestea, spune ea, se adaugă multă muncă şi un dram de noroc!

 

Servicii

Stam la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferii o petrecere de neuitata alatrui de noi cu cantece si hore din cele mai frumoase pentru:

  • Nunta;
  • Botez;
  • Petreceri private;
  • Aniversari;
  • Orice eveniment la care sunt dorita.