Interpreti Nunta Tulcea

Formatie muzica nunta Tulcea

Interpreti Nunta Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Tulcea: Formatie muzica nunta Tulcea.

  Formatia vocal-instrumentala "EFECT" din Tulcea a luat nastere in anul 1988, fiind alcatuita din cinci membrii. In decursul anilor au avut loc cateva schimbari in componenta acesteia , cu scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite. Aducem pe aceasta cale multumiri tuturor celor care au contribuit la ascensiunea formatiei din punct de vedere profesional. Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate in toate proiectele in care suntem implicati.

Membrii

  • Nicu Paraschiv - acordeon si voce
  • Florin Botez - clape
  • Marian Teliu - percutie
  • Dan Apostolatos - chitara-bass si voce
  • Anghel Georgiana - voce.

  Repertoriul nostru este variat si cuprinde muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, transformand evenimentul dumneavoastra intr-unul reusit si de neuitat.
  Alegerea unei formatii sau a programului muzical este foarte importanta si trebuie tinut cont de multe aspecte artistice si tehnice. Scopul principal a unei formatii la un asemenea eveniment important este sa creeze acea atmosfera magica si sa aduca acel liant emotional, acea comunicare cu publicul. Dotarea tehnica a unei formatii trebuie sa fie una de inalta calitate pentru ca show-ul artistilor sa fie primit foarte bine de invitati.
  Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de instumente si echipamente de ultima generatie, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.