Interpreti Nunta Craiova

Formatia Cromatic Grup

Interpreti Nunta Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Interpreti Nunta Craiova: Formatia Cromatic Grup.

Formatia Cromatic Grup
Formatie specializata in nunti, botezuri, cumetrii si petreceri private
0766.377.181 / 0740.511.251

 formatie nunta artisti calarasi craiova Formatia Cromatic Grup reprezinta un grup vocal-instrumental, capabil sa satisfaca toate preferintele muzicale, cu mult profesionalism si maxima seriozitate. Evenimetele la care formaţia participă se transformă într-un adevărat spectacol pentru cei prezenti.

  Orice eveniment - petrecere privata, nunta, botez, seri distractive, spectacole, onomastice, etc, - fara muzica live nu da buna dispozitie.

  Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

  Din formatia noastra face parte si Solista Manuela Motocu care a luat premiul I la Festivalul Maria Tanase din 1997 iar acum apartine Ansamblului "Maria Tanase" din Craiova.

Servicii

formatie nunta artisti craiova

 Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  • nunta;
  • botez;
  • petreceri private;
  • aniversari;
  • orice tip de evenimente, etc